Despre noi

Despre companie

SC ELLISER AGRO SRL este o companie tanara, infiintata in anul 2013, ce are ca scop principal comercializarea de imputuri profesionale pentru agricultura la preturi cat mai accesibile.

SC ELLISER AGRO SRL este unic importator si distribuitor de seminte de legume profesionale de la ENZA ZADEN si SEMINIS, ingrasaminte profesionale (gama ABAXTON SPANIA si gama HUMOFERT GRECIA, gama ASPE-SPANIA), sisteme de irigare (gama PESTAN-SERBIA), ata de palisare (GULIP-TURCIA) precum si pompe de stropit electrice (FARMAX).

 

Despre Elliser.ro

Magazinul online Elliser.ro a fost infiintat in luna septembrie 2016 cu scopul oferirii de produse din domeniul legumiculturii la un pret cat mai accesibil intr-un timp foarte scurt. De asemenea, acest site va furniza constant articole profesionale despre produse, tehnologii, probleme si solutii. Elliser.ro este un magazin simplu, usor de utilizat, cu o interfata prietenoasa si accesibila fiecaruia.

 

Sediu Elliser

Compania Elliser Agro este situata in capitala legumiculturii din Romania si anume in comuna Matca, judetul Galati, la intrare dinspre Tecuci, dupa aproximativ 500 de metri de piata de legume, pe partea stanga.

 

Obiectivele noastre

Oferirea de produse la preturi cat mai accesibile intr-un timp foarte scurt;

Oferirea de tehnologii moderne adaptate pentru nevoile tuturor legumicultorilor;

Oferirea de solutii la problemele intampinate in cultura de legume, pomi fructiferi, plante ornamentale, etc.