Brix-In

Agronutrienti

60,00 Lei

Ambalaj: 1 L

Stoc suficient

Produs de: Humofert

Comenzi telefonice: 0760.272.251

Ambalaj Preţ Disponibilitate Cumpără
1 L 60,00 Lei (cu TVA)/BUC Stoc suficient

Descriere Brix-In

Brix-in


Descriere

Brix in este un îngrășământ lichid concentrat ce accelerează procesele biologice ce înduc maturarea fructelor și legumelor. Mai mult, Brix-In are în compoziție substanțe care atunci când sunt aplicate pe fructe, legume, și plantele ornamentale le îmbunătățește calitatea rezultând astfel o producție mult mai mare.

Proprietăți

- Accelerează mărirea fructelor
- Mărește conținutul de zahăr și micronutrienți din fructe
- Îmbunătățește culoarea și aroma fructelor
- Contrubuie la formele frutelor ducând astfel la o fermitate mai bună
- Mărește rezistența la transport și depozitare a fructelor
- Înduce plantele ornamentale să genereze culori mai întense a florilor

Recomandări

Brix in este recomandat pentru următoarele culturi: măr, păr, piersic, cais, cireș, portocale, mandarine, lămâi, struguri (de masă sau vin), tomate (proaspete sau pentru îndustrializare), castraveți, ardei, vinete, pomi fructiferi, pepeni verzi, galbeni, căpșun. Brix in se poate aplica de asemenea la plantele ornamentale atât din înterior cât și din exteriorul caselor. Se aplică la: trandafiri, gerbere, garoafe, liliac, magnolii, crisanteme, etc.

Aplicări

Brix in se aplică foliar în etaple finale ale sezonului de creștere după ce a fost dizolvat într-o cantitate adevată de apă. Numărul necesar de aplicări este determinat de nevoile fiecărei culturi sau condițiile de mediu din apropiere.

Doze și mod de aplicare

Tomate, ardei, vinete, castraveți, dovleac: 2,5 - 6 l / ha. Se aplică cu 7 - 10 zile înainte de recoltare.
Tomate pentru industrializare: 2,5 - 5 l / ha. Se aplică în timpul coacerii.
Pepeni verzi, galbeni: 2 - 4 l / ha. Se aplică la fiecare 1 - 2 săptămâni după ce fructele s-au format, (pentru mărirea fructelor). 
Plante ornamentale: 1 - 3 l / ha. Prima aplicare se va efectua la inițierea înfloririi.
Pomi fructiferi, sâmburoase, viță de vie: 3 - 6 l / ha. Prima aplicare se va efectua la maturarea fructelor urmată de încă o aplicare la 10 - 20 zile de la recoltare.
Citrice: 3 - 6 l / ha. Prima aplicare se va efectua la formarea fructelor, a doua la dezvoltarea completă a fructului și a treia la începutul coacerii.

Compatibilități

Este compatibil cu majoritatea pesticidelor. Nu se va amesteca cu acizi sau formule ce nu sunt compatibile cu soluțiile alcaline. Este recomandat efectuarea unui test de compatibilitate înainte de orice amestec.