Aplică filtre:

Producator

SAB

Accesorii pentru banda

 • Robinet cu garnitura Jollytape

  Robinet cu garnitura Jollytape pentru conectare...

  Stoc suficient

  2,30 Lei

 • Robinet Jollytape cu garnitura si manson

  Robinet Jollytape cu garnitura si manson pentru...

  Stoc suficient

  2,50 Lei

 • Dop cu filet

  Dop cu filet ce se foloseste pentru astuparea c...

  Stoc suficient

  1,00 Lei

 • -17%

  Mufa de legatura cu filet

  Piesa ce uneste 2 benzi de instalatie de irigar...

  Indisponibil

  1,00 Lei 1,20 Lei

 • Dop garnitura

  Este piesa ce se foloseste pentru gaurile ce se...

  Indisponibil

  0,60 Lei

 • Start conector cu garnitura

  Start conector cu garnitura pentru conectarea i...

  Indisponibil

  1,50 Lei

 • Garnitura cu guler neagra

  Garnitura cu guler ce se foloseste la robinetii...

  Stoc suficient

  0,60 Lei

 • Garnitura cu guler alba

  Garnitura cu guler ce se foloseste la robinetii...

  Indisponibil

  0,60 Lei

 • Garnitura dreapta

  Garnitura dreapta ce se foloseste la robinetii ...

  Stoc suficient

  0,60 Lei

Explorarea Eficienței în Irigare: Sisteme de Picurare Avansate

 

Oferă Rădăcinilor Apa de Care Au Nevoie: Categoria noastră de Sisteme de Picurare Avansate este dedicată fermierilor și grădinarilor inovatori care caută metode eficiente și sustenabile de irigare.

Cu o selecție diversă de benzi de picurare, inclusiv variante precise de 10 cm până la lungimi generoase de 3000m, această categorie este proiectată pentru a satisface nevoile de hidratare ale oricărui tip de cultură. De la livezi luxuriante la rânduri ordonate de legume și flori, sistemele noastre asigură distribuția optimă a apei direct la rădăcinile plantelor, acolo unde este cel mai mult nevoie.

Tehnologie și Inovație în Irigare: Fiecare sistem de picurare din oferta noastră incorporează cele mai recente inovații tehnologice pentru a maximiza eficiența apei și pentru a reduce risipa. Concepute pentru a fi ușor de instalat și extrem de durabile, benziile noastre de picurare rezistă la infundare și la variațiile de presiune ale apei, asigurând o funcționare fără probleme sezon după sezon. Prin utilizarea acestor sisteme avansate, grădinarii pot economisi timp, efort și, cel mai important, resurse vitale de apă.

Adaptabilitate și Versatilitate: Indiferent de dimensiunea sau tipul culturii dvs., gama noastră extinsă este pregătită să răspundă provocării. Produsele sunt special concepute pentru a fi adaptabile și versatile, permitând o personalizare completă a sistemului de irigare pentru a se potrivi specificului terenului și cerințelor plantelor. De la seturi complete pentru începători până la componente avansate pentru sisteme personalizate, avem tot ce aveți nevoie pentru a transforma irigarea dintr-o corvoadă într-o plăcere.

Angajamentul Nostru pentru Sustenabilitate: În calitate de lideri în soluții de irigare, ne dedicăm promovării practicilor de agricultură sustenabilă. Alegând sistemele noastre de picurare, vă alăturați unei comunități care prioritizează conservarea resurselor și protecția mediului. Împreună, putem face agricultura mai verde și mai productivă pentru generațiile viitoare.

Descoperiți Gama Noastră Azi: Vă invităm să explorați selecția noastră de Sisteme de Picurare Avansate și să descoperiți soluția perfectă pentru nevoile dvs. de irigare.

Cu opțiuni care variază, avem benzi de picurare eficiente până la accesorii inovatoare.

Suntem aici pentru a vă ajuta să atingeți succesul în agricultură cu efort minim și impact maxim. Navigați prin oferta noastră acum și faceți primul pas către o grădină mai sănătoasă și mai sustenabilă!

WhatsApp