-17%

Neem Oil

Cod: CB-0002

Insecticide biologice

Extract natural de neem oil-este un produs complet natural, fara reziduri, (adaosuri/aditivi), extras din semintele fructelor mai multor copaci tropicali, principalul sau component fiind semintele de copac Neem.

180,00

150,00 Lei

Ambalaj: 1 L

Stoc suficient

Produs de: Orange Saft

Comenzi telefonice: 0760.272.251

Ambalaj Preţ Disponibilitate Cumpără
1 L 180,00 150,00 Lei (cu TVA)/buc (-17%) Stoc suficient

Descriere Neem Oil

Extract natural de neem oil-este un produs complet natural, fara reziduri, (adaosuri/aditivi), extras din semintele fructelor mai multor copaci tropicali, principalul sau component fiind semintele de copac Neem. Fractiunea uleioasa a extractului are cateva componente care favorizeaza actiunea sistemica in cultura in care este aplicata, atat in contributie foliculara ca si in absorbtia produsului prin fertirigare. 

Aplicarea NEEM OIL favorizeaza in planta o reactie de aparare impotriva insectelor parazitare, dotand-o cu mecanism pentru a evita sa manance din ea si sa reproduca. 

Toate aceste actiuni fiind complementare si simultane, reduc o parte importanta a populatiei de insecte dupa aplicarea directa a produsului.  Aceasta actiune este foarte importanata in cazul insectelor mici (tuta absoluta,/trips/paduchi/musca alba/omida, etc...).

Doze:

NEEM OIL poate fi utilizat prin aplicare foliara, prin sistemul de fertirigare sau simultan si complementar.

Aplicati prin pulverizare foliara la o doza de 150-200  ml/100L in functie de culturi. Acesta poate fi utilizat la un volum redus la doza de 0,75-1,5 L/ha. Se recomanda ajustarea ph-ului solului la 6,5. Aplicati la primele ore ale diminetii/ tarziu dupa-amiaza, de la primele etape de dezvoltare a plagii, repetand daca este necesar la interval de 7 zile . Intervalul de tratament si dozare:25-50 ml/100L, tratamente pe zile alternative, 40-75 ml/100 L, tratamente saptamanale 200 ml/100 L, tratamente pe 2 saptamani 100-150 ml/100 L. Unii tehnicieni recomanda initierea tratamentelor asupra culturilor sanatoase la doze de 75-100 ml/100 L si interval  intre tratamente de 7-14 zile, monitorizarea prezentei potentialilor daunatori ai culturii si actioneaza in consecinta. 

Nu trebuie depozitat la temperaturi mai mari de 25 g celsius pentru mai mult de 6 luni!

NEEM OIL este un compus care respecta mediul in care se recomanda utilizarea acestuia.

NEEM OIL respecta in totalitate reglementarile legale pentru utilizarea in agricultura ecologica si culturile integrate de control. 

Recenziile clientilor

Nu sunt recenzii la acest produs.

Scrie o recenzie

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea lasa un comentariu legat de acest produs!