Returnare produse

RETURNAREA PRODUSELOR DE PE ELLISER.RO

Potrivit O.U.G. 34/2014 produsele achizitionate la distanta se pot returna in termen de 14 zile lucratoare de la primirea comenzii.

Puteti solicita returul produselor livrate, daca va aflati in una dintre situatiile de mai jos.

Procedura de urmat, in orice caz, este urmatoarea:
1) Solicitare telefonica de retur la numarul 0732.866.202 in urma careia veti primi un numar de retur (Numar RMA) si instructiuni suplimentare, daca este cazul.
2) Puteti trimite o solicitare prin email la adresa returnari@elliser.ro sau prin Posta Romana la adresa Strada Principala, nr 3601, com. Matca, jud Galati, cod postal 807185.
3) Returnare efectiva a produsului direct la showroomul ELLISER.
4) Prin curierat rapid – firma de curierat Urgent Cargus 021 9282, in ambele cazuri fiind obligatorie prezentarea numarului AWB.

Formularul il puteti descarca apasand aici: Formular returnare produse

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:
- Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site
Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Elliser Agro S.R.L..
- Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari
Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva, ridicarea de la showroom-ul ELLISER sau receptia la domiciliu prin curier - puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou.
- Produse ce v-au fost livrate gresit
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Elliser Agro S.R.L.
- Produse defecte in perioada de garantie

NOTA

In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea identica celei in care au fost primite (produsul sa fie nou si nefolosit), in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Folosirea produselor, deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.